Η ΝΔ για το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε στην Αθήνα: Με ποιους συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του Μαδούρο;

Η ΝΔ για το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε στην Αθήνα: Με ποιους συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του Μαδούρο;

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς σχέδιο πτήσης, κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας με τα διακριτικά YV2486 προσγειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Απογειώθηκε από τον προεδρικό διάδρομο στο αεροδρόμιο Μαικετία του Καράκας με αρχικό προορισμό το νησί «Μαργαρίτα» της Καραϊβικής. Σε αυτό επέβαινε ο υπουργός Εξωτερικών του Νικολάς Μαδούρο, Χόρχε Αρεάσα, ο οποίος έκανε μια συνάντηση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, επικαλείται το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και θέτει ερωτήματα στην κυβέρνηση μέσω ανακοίνωσης:

«Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε το Σάββατο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και παρέμεινε στην Αθήνα για 4 ώρες στη διάρκεια των οποίων ο ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Μαδούρο έκανε κάποιες συναντήσεις. Οι ερωτήσεις προς την κυβέρνηση είναι προφανείς: Για ποιον ακριβώς λόγο έδωσε άδεια προσγείωσης στο εν λόγω αεροσκάφος, όταν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το αρνήθηκαν, και με ποιους ακριβώς συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του κ. Μαδούρο;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή