ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίαση του «Αθήνα Ψηλά» από Κ. Μπακογιάννη

paroysiasi-toy-athina-psila-apo-k-mpakogianni-2305545

Την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» πραγματοποίησε χθες, στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Με σύνθημα «Εχουμε Ομάδα», στο κατάμεστο γυμναστήριο του Μετς, ο κ. Μπακογιάννης παρουσίασε τους υποψήφιους κοινοτικούς και δημοτικούς συμβούλους. Μεταξύ αυτών η δικηγόρος Νίκη Αραμπαζή, η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη, η δημοσιογράφος Πόπη Δομάζου, ο ηθοποιός Αγγελος Παπαδημητρίου, η Αλεξία Εβερτ-Αλβέρτη, η καλλιτέχνις Δήμητρα Κοντοβά, ο Ζακ Λεβής, πρόεδρος γ.γ. συντονισμού κυβερνητικού έργου, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου Λενιώ Μυριβήλη, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης.

«Σας είμαι ευγνώμων. Με τιμάτε», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης με την ολοκλήρωση της παρουσίασης. «Είναι η πιο σπουδαία ομάδα. Γιατί έχει μάθει να δουλεύει από κάτω προς τα πάνω. Για μας, τα κοινοτικά διαμερίσματα είναι η καρδιά του δήμου. Και εμείς θέλουμε έναν δήμο να “πέφτει στη φωτιά”. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε όλοι μαζί». Οπως εξήγησε ο κ. Μπακογιάννης, «η συγκεκριμένη είναι η πλέον υπερκομματική ομάδα, γιατί το 2014 οι υποψήφιοι αυτοί συμμετείχαν σε τέσσερις αντίπαλες πολιτικές παρατάξεις. Και τώρα είναι “ένα” για να δώσουμε όλοι μαζί πραγματικές λύσεις στα προβλήματα». «Αλλωστε, ο δήμαρχος δεν είναι τίποτα παραπάνω από προπονητής μιας ομάδας. Και αυτή θα κάνει τη διαφορά», κατέληξε ο Κώστας Μπακογιάννης.