ΝΔ: Η κυβέρνηση να προβεί σε αυστηρό διάβημα στην Άγκυρα

ΝΔ: Η κυβέρνηση να προβεί σε αυστηρό διάβημα στην Άγκυρα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τουρκική πρακτική» αναφέρει  σε δήλωσή του ο τομεάρχης Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας την παρενόχληση από τουρκικά μαχητικά του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Ελληνα πρωθυπουργό στο Αγαθονήσι, προσθέτοντας ότι θεωρεί αυτονόητο ότι η κυβέρνηση θα προβεί σε πολύ αυστηρό διάβημα προς την Αγκυρα.

Στη δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος σημειώνει: 

«Δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η τουρκική προκλητικότητα εκδηλώνεται ακόμα και κατά εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της πατρίδας μας», αναφέρει σε ανακοίνωβσήγ της η ΝΔ

Ούτε η πρώτη φορά που η Άγκυρα αγνοεί προκλητικά ακόμη και τις ημέρες που οι Έλληνες γιορτάζουν την Ιστορία και τη θρησκεία τους.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την απαράδεκτη αυτήν τουρκική πρακτική. Ελπίζουμε η κυβέρνηση να προβληματιστεί επιτέλους σοβαρά από τη συμπεριφορά αυτήν της Άγκυρας ώστε να εγκαταλείψει τις επιφανειακές ερμηνείες και τον ερασιτεχνικό τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι η κυβέρνηση θα προβεί άμεσα σε πολύ αυστηρό διάβημα προς την Άγκυρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή