ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για δάνεια κομμάτων: Η κυβέρνηση στήνει την τελευταία της παράσταση

ΝΔ για δάνεια κομμάτων: Η κυβέρνηση στήνει την τελευταία της παράσταση

Για την «τελευταία παράσταση της κυβέρνησης» αφού «η υπόθεση Νοvartis αποδείχτηκε η μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους», κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν κατά δεκάδων τραπεζικών στελεχών για τα δάνεια των κομμάτων. 

«Τώρα που η υπόθεση Νοvartis αποδείχτηκε η μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους και όλα τα δήθεν σκάνδαλα του παρελθόντος κατέρρευσαν, η κυβέρνηση στήνει την τελευταία της παράσταση για τα δάνεια των κομμάτων που αποδείχθηκαν νόμιμα ακόμη και από την εξεταστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:
 
«Οι πολίτες, όμως, έχουν πια καταλάβει από τις πράξεις τους ότι το ανήθικο πλεονέκτημά τους είναι το μόνο που τους έχει απομείνει. Από την κλοπή της Λοΐζου στη διαπλοκή του Κόκκαλη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει πια κανέναν». 
 
«Η ώρα της κάλπης έφτασε και το μήνυμα που θα λάβει η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης θα είναι εκκωφαντικό» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.