Σταύρος Θεοδωράκης: Η αντίθεσή μας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μας κάνει να ξεχάσουμε τα όσα έγιναν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Σταύρος Θεοδωράκης: Η αντίθεσή μας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μας κάνει να ξεχάσουμε τα όσα έγιναν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ανοίξουν ξανά τα λεξικά και να μάθουν τι σημαίνει Δικαιοσύνη. Να πάψουν να παρεμβαίνουν, να πάψουν να πιέζουν, να πάψουν να προκαταλαμβάνουν τις αποφάσεις της. Το σκάνδαλο Novartis πρέπει να διαλευκανθεί. Όχι όπως συμφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε όπως συμφέρει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την υπόθεση Novartis.

«Η αντίθεσή μας στα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μας κάνει να ξεχάσουμε τα όσα έγιναν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το πάρτι με τις φαρμακευτικές δαπάνες στα χρόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να ξεχαστεί. Σπαταλήθηκαν δισεκατομμύρια και κάποιοι έχουν την ευθύνη. Είτε επειδή δεν το απέτρεψαν είτε επειδή συμμετείχαν στο φαγοπότι. Το Ποτάμι θα μελετήσει το αίτημα των δικαστών προς τη Βουλή και θα τοποθετηθεί χωρίς αφορισμούς και μικροπολιτική διάθεση», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή