Βουλή: Μέχρι τη Μ. Τρίτη θα ψηφιστούν οι 120 δόσεις για τις ασφαλιστικές οφειλές

Βουλή: Μέχρι τη Μ. Τρίτη θα ψηφιστούν οι 120 δόσεις για τις ασφαλιστικές οφειλές

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι και τη Μ. Τρίτη, θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής, η επικείμενη ρύθμιση του υπουργείου Εργασίας για τις 120 δόσεις, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Σε συνομιλία του σήμερα με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Βούτσης ενημέρωσε επίσης ότι την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι τη Μ. Τρίτη πρόκειται να ψηφιστούν τα νομοσχέδια για τον αιγιαλό και την Ασιατική Τράπεζα και την Αναπτυξιακή Τράπεζα (τα οποία βρίσκονται σε επεξεργασία στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές) και τα νομοσχέδια του υπουργείου Παιδείας και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (για τη θητεία).

Την επόμενη Τετάρτη, εισάγεται προς συζήτηση στην Ολομέλεια το πόρισμα της αρμόδιας Επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Την επόμενη Παρασκευή, η Ολομέλεια καλείται να αποφασίσει για την άρση της ασυλίας των βουλευτών, Ανδρέα Λοβέρδου (υπόθεση Novartis), Μάριου Σαλμά (για την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων), Παύλου Πολάκη (για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη) και Πάνου Καμμένου (για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση του δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή