ΚΚΕ: Δεν έχουν διαφορές ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ.

ΚΚΕ: Δεν έχουν διαφορές ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ.

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να αντισταθούν σε τεχνητά διλήμματα που προβάλλονται ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων και να ενισχύσουν στις κάλπες το ΚΚΕ κάλεσε χθες τους ψηφοφόρους ο γ.γ. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ομιλία του στην Καλλιθέα. «Αχρηστεύστε τις παγίδες που σας στήνουν τα κόμματα της αστικής διαχείρισης, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ. και οι συνοδοιπόροι τους, για να εγκλωβίσουν τη δυσαρέσκειά σας απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική τους», υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος μίλησε για «ψεύτικες υποσχέσεις και προσδοκίες» τόσο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από την πλευρά της Ν.Δ. Και απέναντι σε αυτή την προοπτική, κάλεσε τους πολίτες «αντί να ψάχνετε για διαφορές ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. και τους κολαούζους τους, κάντε την πραγματική διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ. Μπορείτε, αυτή τη φορά, να φτάσετε στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, για να δώσετε δύναμη στη δύναμή σας».

Ο γ.γ. του ΚΚΕ εξαπέλυσε επίθεση στα δύο κόμματα και εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας για το κυβερνών κόμμα ότι επειδή «δεν θέλει να αποχωριστεί το αντιλαϊκό κυβερνητικό του κουστούμι, συνεχίζει την κοροϊδία». Στη συνέχεια της ομιλίας του θέλησε να αποδομήσει την επιχειρηματολογία του κ. Αλ. Τσίπρα υπέρ της συγκρότησης ενός «προοδευτικού μετώπου», αναφέροντας ότι σε αυτό έχουν ανταποκριθεί «τα πρωτοπαλίκαρα της κυβέρνησης του βαθέος ΠΑΣΟΚ», «οι ίδιοι που τσάκισαν τον λαό εφαρμόζοντας το πρώτο μνημόνιο, με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδευε τον λαό ότι “θα το καταργήσει με ένα και μόνο άρθρο”». Οσον αφορά το μέτωπο απέναντι στην Ακροδεξιά, ο γ.γ. του ΚΚΕ τόνισε ότι «είναι μεγάλο θράσος και υποκρισία να σηκώνει ο ΣΥΡΙΖΑ τη σημαία της πάλης κατά της Ακροδεξιάς, με δήθεν “προοδευτικά μέτωπα και συμμαχίες” αφού είναι ο σημαιοφόρος στο στρατόπεδο των εκμεταλλευτών. Το στρατόπεδο δηλαδή που γεννά και θρέφει τον εθνικισμό και τον φασισμό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή