Συντροφικά βέλη σε Κ. Γαβρόγλου

Συντροφικά βέλη σε Κ. Γαβρόγλου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συντροφικά βέλη δέχθηκε χθες ο υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου με διακύβευμα το νόμο για τα ΑΕΙ που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή.

«Είδα στο ξύπνιο μου τον Κώστα Γαβρόγλου να κυνηγάει τον Δημήτρη Γληνό… Η παιδεία είναι από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και οι προηγούμενες, νομοθετούν -δια του υπουργού- τα πελατειακά δίκτυα και ο ΟΟΣΑ» ανέφερε στο προσωπικό τιου ιστότοπο ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. νίκος Θεοτοκάς.

Ο πανεπιστημιακός διετέλε πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας. Είχε τοποθετηθεί στη θέση από τον υπουργό Παιδείας κ. Νίκο Φίλη και παραιτήθηκε επί υπουργείας Κ. Γαβρόγλου, συνοδεύοντας την παραίτησή του από μία αναφορά περί σχεδίου μετατροπής του ΕΣΥΠ σε κυβερνητικό όργανο.

Ο κ. Θεοτοκάς δεν θα ψήφιζε τον κ. Γαβρόγλου στις εκλογές εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι στην ανάρτησή του συμπλήρωσε «παρ’ όλα αυτά, ΣΥΡΙΖΑ και ξερό ψωμί. Διότι το μέλλον διαρκεί πολύ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή