Κυρ. Μητσοτάκης από τη Βουκουρεστίου: Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων (βίντεο)

Κυρ. Μητσοτάκης από τη Βουκουρεστίου: Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων (βίντεο)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από νωρίς το πρωί βρέθηκε στα καταστήματα της οδού Βουκουρεστίου τα οποία χθες έγιναν στόχος κουκουλοφόρων, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν είναι δυνατόν, σε μία ολόκληρη πόλη, ο ιστορικότερος εμπορικός δρόμος της Αθήνας να είναι κατεστραμμένος. Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων. Η ασφάλεια και η τάξη την επόμενη μέρα θα επανέλθει. Τέτοιες εικόνες εφόσον μας εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός θα σταματήσουν» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Κυρ. Μητσοτάκης από τη Βουκουρεστίου: Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων (βίντεο)-1
Κυρ. Μητσοτάκης από τη Βουκουρεστίου: Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων (βίντεο)-2

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μητσοτάκη:

«Νομίζω ότι η εικόνα την οποία βλέπουμε σήμερα μιλάει μόνη της. Δεν είναι δυνατόν ο εμπορικότερος δρόμος της Αθήνας να είναι κατεστραμμένος. Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων. Αυτό την επόμενη μέρα θα σταματήσει. Η ασφάλεια και η τάξη θα επανέλθουν στη χώρα. Δεν είναι ζήτημα επιχειρησιακής δυνατότητας, είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης.

Και είναι αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μου ότι τέτοιες εικόνες, εφόσον μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός, θα σταματήσουμε να βλέπουμε. Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, εμπορικά καταστήματα να βρίσκονται κάθε λίγο και λιγάκι έρμαιο αδίστακτων τραμπούκων, οι οποίοι έρχονται, τα σπάνε και αποχωρούν, όπως έγινε και χθες, παντελώς ανενόχλητοι. Αυτά την επόμενη μέρα θα σταματήσουν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή