Θεοδωράκης: Θετική έκπληξη το Ποτάμι

Θεοδωράκης: Θετική έκπληξη το Ποτάμι

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη προεκλογική δράση βρίσκεται το Ποτάμι, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να πραγματοποιεί περιοδείες ανά την Ελλάδα. Χθες, ο επικεφαλής του κόμματος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. «Το Ποτάμι θα είναι η θετική έκπληξη των ευρωεκλογών, καθώς η χώρα έχει ανάγκη από μια καθαρή, ψύχραιμη, ενωτική και πάνω απ’ όλα ευρωπαϊκή φωνή», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, καλώντας τους Ελληνες πολίτες «να ταυτιστούν με την πρόταση της ευρωπαϊκής αναγέννησης», την οποία στηρίζει το Ποτάμι. Ο κ. Θεοδωράκης άσκησε δριμεία κριτική τόσο στον κ. Τσίπρα όσο και στον κ. Μητσοτάκη. «Ακόμα και σήμερα ο κ. Τσίπρας δεν απαντάει τι λέει για την Ευρώπη και με ποιους θα συνεργαστεί. Από την άλλη, έχουμε τον κ. Μητσοτάκη, που επιμένει να λέει ότι ο ηγέτης της Ευρώπης πρέπει να είναι ο κ. Βέμπερ, ένας άνθρωπος που μόλις προχθές αρνήθηκε την ανάγκη να υπάρχει ένα οικονομικό ταμείο για την αντιμετώπιση της ανεργίας».

Οσον αφορά την πρόσφατη επανασύσταση της Κ.Ο. του κόμματος, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε πως ποτέ δεν έπαψε να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και θα συνεχίσει «χωρίς κόμπλεξ» να στηρίζει και να ψηφίζει αυτά που θεωρεί σωστά, όπως έκανε πάντα: «Ο λόγος που υπάρχει το Ποτάμι είναι να λύνει συνεχώς τα προβλήματα των πολιτών, σήμερα, αύριο, μεθαύριο», κατέληξε.

Πράγματι, στο Ποτάμι, ύστερα από καιρό, θεωρούν πως, έστω δειλά, έχουν αρχίσει να δικαιώνονται για την επιμονή τους να στηρίζουν προτάσεις και πρωτοβουλίες με βάση τα πιστεύω τους, ανεξάρτητα από ποιο κόμμα προέρχονται. Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο πως οι ευρωεκλογές πριμοδοτούν εκ φύσεως τα μικρά κόμματα, στη Σεβαστουπόλεως ελπίζουν σε ένα τέτοιο ποσοστό στις ευρωεκλογές που θα ξαναβάλει το Ποτάμι με αξιώσεις στην πολιτική εξίσωση ενόψει της «μητέρας των μαχών», τις εθνικές εκλογές. Σήμερα και αύριο, ο κ. Θεοδωράκης θα βρεθεί στη γενέτειρά του, την Κρήτη, με πρώτο σταθμό το Ρέθυμνο. Αύριο, ο πρόεδρος του Ποταμιού θα περιοδεύσει σε Ηράκλειο και Λασίθι. Η Κρήτη είναι μια γεωγραφική περιοχή στην οποία ο κ. Θεοδωράκης ποντάρει σε ιδιαίτερα καλό αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή