ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστώ Μπακογιάννη σε Γερουλάνο και Ηλιόπουλο για τη συμπαράσταση τους μετά την επίθεση

Ευχαριστώ Μπακογιάννη σε Γερουλάνο και Ηλιόπουλο για τη συμπαράσταση τους μετά την επίθεση

Τους αντιπάλους του στην αναμέτρηση για τον Δήμο της Αθήνας, Παύλο Γερουλάνο και Νάσο Ηλιόπουλο, ευχαρίστησε δημόσια με κοινοποίηση του στο Facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, για την επίσκεψη αμφότερων στο εκλογικό του περίπτερο, το οποίο έγινε στόχος βανδαλισμών από υποστηρικτές του πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο κ. Μπακογιάννης έκανε λόγο για «νίκη του πολιτικού πολιτισμού στην πράξη» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επίθεση που δέχθηκε το περίπτερο του κ. Ηλιόπουλου στα Άνω Πατήσια, τονίζοντας πως «όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται»

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης του κ. Μπακογιάννη: 

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, μίλησαν με τους εθελοντές μας και εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε από θιασώτες της βίας, χθες το βράδυ. Κάποιοι άλλοι υμνητές του μίσους, έκαναν επίθεση στο περίπτερο του Νάσου στα Άνω Πατήσια. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στην πράξη βγαίνει νικητής. Είναι και καλός οιωνός για το αύριο της Αθήνας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς συμψηφισμούς. Όλοι μαζί για μια πόλη που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει».