Ν. Βούτσης: «Οι πολίτες να κάνουν προοδευτικές επιλογές»

Ν. Βούτσης: «Οι πολίτες να κάνουν προοδευτικές επιλογές»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο μετά τις 9 το πρωί ψήφισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Ο κ. Βούτσης χαρακτήρισε κρίσιμες τις εκλογές καλώντας τους πολίτες να κάνουν προοδευτικές επιλογές ώστε «να φύγουμε από τα μοντέλα που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία και την Ευρώπη στα αδιέξοδα».

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Σήμερα είναι γιορτή της δημοκρατίας. Είναι πολύ κρίσιμες οι εκλογές ειδικά για την Ευρώπη και το μέλλον της και εξαιρετικά σημαντικά εκλογές για τους περιφερειάρχες και τους δημοτικούς άρχοντες, διότι η χώρα βγαίνει κατά κοινή ομολογία από τις μνημονιακές δεσμεύσεις, βγαίνει σιγά σιγά και από την κρίση. Αρα τα θέματα της ανάπτυξης, του περιβάλλοντος, κοινωνικά ζητήματα και οικονομικά ζητήματα είναι σε πρώτη γραμμή. Ολοι λοιπόν θα έχουν τον ρόλο τους μετά τις σημερινές εκλογές. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνουν προοδευτικές επιλογές για την Ευρώπη, για τις περιφέρειες και τους δήμους γιατί η κρίση για να ξεπεραστεί, πρέπει να φύγουμε από τα μοντέλα που οδήγησαν στη χρεοκοπία τη χώρα και την Ευρώπη στα αδιέξοδα». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή