Περιφερειακές 2019: Στις κάλπες οι υποψήφιοι περιφερειάρχες

Περιφερειακές 2019: Στις κάλπες οι υποψήφιοι περιφερειάρχες

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου – στον Δήμο δηλαδή όπου είναι Δήμαρχος εδώ και αρκετά χρόνια – ψήφισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα, ο κ. Πατούλης δήλωσε πως «αήμερα η Αττική κάνει μια Νέα Αρχή. Αφήνουμε πίσω μας αυτούς που απέτυχαν, όσα μας πλήγωσαν. Βγαίνουμε μπροστά για να δώσουμε λύσεις.  Με αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Για να κάνουμε περήφανους ξανά,  τους πολίτες της Αττικής». 

Στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης, νωρίς το πρωί της Κυριακής, ψήφισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός «Αυτό είναι το γούρικο ψηφοδέλτιο», είπε ο κ. Σγουρός όταν έριχνε το φάκελο στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Σήμερα οι πολίτες ασκούν το ύψιστο δημοκρατικό τους δικαίωμα για την ευρωβουλή τους δήμους και τις περιφέρειες όλης της χώρας» είπε αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.«Σήμερα γυρίζουμε σελίδα, γυρίζουμε την πλάτη στο παρελθόν που τόσο μας πλήγωσε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, σε εκλογικό τμήμα στο Αιγάλεω, ψήφισε  η Περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφια Ρένα Δούρου. «Πριν γίνει λόγος για το εκλογικό αποτέλεσμα θα πρέπει να κερδίσουμε ένα στοίχημα, το στοίχημα της συμμετοχής όλων, ιδίως των νέων, που για πρώτη φορά έχουν το ιερό δικαίωμα της ψήφου. Τους καλώ να το ασκήσουν και να μην μην επιτρέψουν σε άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Τους καλώ να πούμε πουν όχι στην αποχή, ναι στη Δημοκρατία» δήλωσε εξερχόμενη από το εκλογικό τμήμα. 

«Σήμερα το λόγο έχουν οι πολίτες» δήλωσε ο περιφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο της Βραχιάς του Δήμου Δέλτα.

«Στις εκλογές που γίνονται για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι πολίτες παίρνουν το μέλλον του τόπου μας στα χέρια τους. Με τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών, όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, ψήφισε στην Κατερίνη και απηύθυνε έκκληση στους νέους ανθρώπους ν' ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. «Ασκώντας το εκλογικό μου δικαίωμα στην πόλη που γεννήθηκα, στην Κατερίνη, εύχομαι ιδιαίτερα σε αυτόν τον τόπο τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά και να υπάρχει ένα γνήσια δημοκρατικό αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή