Δ. Γαλάνης: Εκφράζουμε το ρεύμα που θέλει αλλαγή στο Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού

Δ. Γαλάνης: Εκφράζουμε το ρεύμα που θέλει αλλαγή στο Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αντίδραση του υποψηφίου δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρη Γαλάνη προκάλεσε η τοποθέτηση «αντιπάλου» του στις αυτοδιοικητικές εκλογές για δήθεν στηρίξεις από συγκεκριμένα κέντρα στον συνδυασμό του. Ο κ. Γαλάνης χαρακτήρισε τις δήλωσεις του απερχομένου δημάρχου «σενάρια», ενώ κάνει λόγο για πανικό του ίδιου και του επιτελείου του, καθώς δεν κατάφεραν να κόψουν πρώτοι το νήμα στον α' γύρο. 

«Ο πανικός του απερχόμενου Δημάρχου και του επιτελείου του δεν κρύβεται. Αφού όχι μόνο δεν εξελέγησαν από τον Α’ γύρο, όπως με βεβαιότητα και περισσή αλαζονεία διέδιδαν, αλλά βγήκαν και δεύτεροι τελικά, έφτασαν στο σημείο να διακινούν φαιδρά σενάρια για το ποιοι δήθεν μας στηρίζουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, ενώ τους κάλεσε να «σκεφτούν κάτι πιο ευφάνταστο, αν ψάχνουν κλαδί να πιαστούν». 

«Το ποιος είμαι και ποια είναι η πολιτική μου ταυτότητα είναι γνωστό. Το ποιοι με στήριξαν με την παρουσία τους στις συγκεντρώσεις μου είναι επίσης γνωστό. Ας μη ματαιοπονούν λοιπόν», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γαλάνης σε ανάρτησή του στο Facebook. 

«Ο λόγος που οι Δημότες Φιλοθέης Ψυχικού θέλουν αλλαγή στο Δήμο μας είναι η ανυπαρξία έργου και η επικίνδυνη στασιμότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής, η οποία αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του προαστίου μας. Αυτό το ρεύμα εκφράζουμε», κατέληξε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή