Αντίθετος με τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη ο Π. Κουρουμπλής

Αντίθετος με τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη ο Π. Κουρουμπλής

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών κάνοντας λόγο για «καθαρή νίκη» της Νέας Δημοκρατίας, ενώ διαφώνησε με τις επικείμενες αλλαγές στη Δικαιοσύνη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εμπράκτως» του AtticaTV ο πρώην υπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι «κανείς εντός ΣΥΡΙΖΑ δεν περίμενε την καθαρή νίκη της ΝΔ».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις επιχειρούμενες αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, διαφώνησε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πρέπει να ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα».

«Χρειάζεται να γίνει γενναία αυτοκριτική, να αναγνωριστούν και να εντοπιστούν τα λάθη, προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος μέχρι τις εθνικές εκλογές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής και συνέχισε: «Ο λαός δεν έχασε το μυαλό του επειδή δεν μας ψήφισε. Ο λαός κάθε φορά κάνει τις αξιολογήσεις του και οφείλει κανείς να λάβει σοβαρά υπόψιν τα μηνύματα, αν θέλει να είναι κοντά στην πραγματικότητα».

Παράλληλα, προειδοποίησε ότι θα δημιουργηθεί θέμα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πέσει κάτω από τα ποσοστά που έλαβε στις ευρωεκλογές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή