Δ. Κοζάνης: Οριστικοποιήθηκε το ζευγάρι του β’ γύρου μετά την επανακαταμέτρηση

Δ. Κοζάνης: Οριστικοποιήθηκε το ζευγάρι του β’ γύρου μετά την επανακαταμέτρηση

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λάζαρος Μαλούτας και ο Λευτέρης Ιωαννίδης θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, 2 Ιουνίου, για τον δήμο Κοζάνης, μετά την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο σύνολο των 146 εκλογικών τμημάτων.

Ο υποψήφιος Κυριάκος Μιχαηλίδης που ήταν τρίτος με διαφορά 13 ψηφοδελτίων από δεύτερο Λευτέρη Ιωαννίδη, ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό. Πριν από λίγο αναρτήθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου, που αναφέρει ότι ο συνδυασμός του Λευτέρη Ιωαννίδη "Κοζάνη τόπος να ζεις" λαμβάνει 9024 ψήφους και ο συνδυασμός του Κυριάκου Μιχαηλίδη "Μετάβαση για τον δήμο Κοζάνης" 9012 ψήφους. Η διαφορά, είναι μία ψήφος λιγότερη από το αρχικό αποτέλεσμα για τον συνδυασμό του Λευτέρη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο 100% της ενσωμάτωσης, ο Λάζαρος Μαλούτας λαμβάνει 27,91% και 11 έδρες, ο Λευτέρης Ιωαννίδης 22,26% και 9 έδρες , ο Κυριάκος Μιχαηλίδης 22,15% και 9 έδρες , ο Ευάγγελος Σημανδράκος 16,25% και 7 έδρες, ο Φώτης Κεχαγιάς 5,05 % και 2 έδρες, ο Νώντας Στολτίδης 3,76% και 2 έδρες και ο Κώστας Κύργιας 2,5% και 1 έδρα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή