ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Γεννηματά – ΚΙΝΑΛ: Να αγνοήσουν οι πολίτες τις ανούσιες αντιπαραθέσεις για μικροεξουσίες

ΣΥΡΙΖΑ για Γεννηματά – ΚΙΝΑΛ: Να αγνοήσουν οι πολίτες τις ανούσιες αντιπαραθέσεις για μικροεξουσίες

«Η δήλωση της κας Γεννηματά βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση της σχετικά με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, στον απόηχο της αποχώρησης του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Ενώ όλοι καταλαβαίνουν ότι η κρίσιμη κάλπη της 7ης Ιουλίου θα κρίνει αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις σκληρές και αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές της Ν.Δ. ή θα συνεχίσει με προοδευτική διακυβέρνηση και πολιτικές κοινωνικής προστασίας, η ίδια επιμένει εμμονικά στο μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτει η Κουμουνδούρου και καταλήγει:

«Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να αγνοήσουν τις ανούσιες αντιπαραθέσεις για μικροεξουσίες. Σήμερα να στηρίξουν χωρίς δισταγμό προοδευτικά ψηφοδέλτια στους δήμους και στις περιφέρειες όπου αναμετρώνται προοδευτικοί υποψήφιοι με εκπροσώπους της Ν.Δ.

Και από αύριο όλοι και όλες μαζί να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για τη νίκη της προόδου έναντι της συντήρησης στη κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών που θα κρίνει το μέλλον της χώρας».