ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Πατούλης: Αξίζουμε καλύτερα και θα πάμε μπροστά στο μέλλον

Γ. Πατούλης: Αξίζουμε καλύτερα και θα πάμε μπροστά στο μέλλον

Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τους πολίτες της Αττικής για τη νίκη που του έδωσαν, τονίζοντας πώς «αξίζουμε καλύτερα και θα τα κάνουμε καλύτερα, θα πάμε μπροστά στο μέλλον».

«Θέλω να σας δώσω μία υπόσχεση, θα δουλέψουμε νυχθημερόν για να πάμε την Αττική μπροστά, για να κάνουμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο κάθε μέρα καλύτερο, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να επιστρέψει η περηφάνεια στην Αττική», τόνισε.

«Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε με σχέδιο, γιατί η Αττική δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο, θέλουμε να δώσουμε λύση στα μεγάλα προβλήματα», πρόσθεσε o κ. Πατούλης.

«Σήμερα δεν νίκησε μόνο η παράταξη μας, νίκησε η ενότητα. Τους ενώνουμε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η μεγαλύτερη μου φιλοδοξία στα τέσσερα χρόνια είναι να μπορώ να σας κοιτάζω όλους στα μάτια και να χαιρόμαστε που ζούμε στην Αττική».

«Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους περιφερειαρχές, στο πρόσωπο τους δεν βλέπω μελλοντικούς αντιπάλους, θέλω όλοι να είμαστε ενωμένοι για το καλό της Αττικής», δήλωσε.

Ευχαρίστησε, επίσης, τους συνεργάτες, τους εθελοντές, όσους τον στήριξαν στην προεκλογική του εκστρατεία και τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξή του: «Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για τη στήριξη που μου έδωσε. Θα είμαι δίπλα του για μια φωτεινή Ελλάδα».