Πρώτη επίσκεψη του Κ. Μπακογιάννη στο Δημαρχείο της Αθήνας

Πρώτη επίσκεψη του Κ. Μπακογιάννη στο Δημαρχείο της Αθήνας

55" χρόνος ανάγνωσης

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας υποδέχθηκε σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο, τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, στον οποίο έγινε ενημέρωση για τα θέματα του δήμου.

 «Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μια μέρα. Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε ένα λεπτό. Θέλουμε να πατήσουμε γκάζι από την 1η του Σεπτέμβρη. Φυσικά η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει την ευθύνη της πόλης μέσα στο καλοκαίρι. Όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό να οργανώσουμε μία ομαλή μετάβαση» δήλωσε μετά την συνάντηση ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε μπροστά μας και αυτό το οποίο κρατάω, το  οποίο είναι πάρα πολύ πολύτιμο νομίζω για όλους, είναι το πνεύμα συνεργασίας, αλληλοσεβασμού. Όλοι μαζί στο ίδιο καζάνι θα βράσουμε την επόμενη μέρα. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να σηκώσουμε την Αθήνα Ψηλά» τόνισε.

Σε ερώτηση για περιθώριο συνεργασιών στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο κύριος Μπακογιάννης απάντησε:  «Δεν είναι η ώρα αυτή τη στιγμή για τέτοια συζήτηση. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Σε κάθε περίπτωση και νομίζω ότι εδώ διερμηνεύω και τον κύριο Δήμαρχο, κανείς από εμάς δεν έχει καμία διάθεση να μπούμε σε συναλλαγές. Το ζητούμενο είναι η συνεργασία, η συνεννόηση και η συναίνεση».