Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης νέος αντιπρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης νέος αντιπρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Ευρωβουλή εξελέγη ο επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την πρώτη συνεδρίαση του ΕΛΚ μετά τις ευρωεκλογές, διεκδίκησε για λογαριασμό της ΝΔ μία από τις αντιπροεδρίες της ΚΟ της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς με το επιχείρημα ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ήταν το κόμμα μέλος του ΕΛΚ που κατέγραψε την καλύτερη επίδοση στις ευρωεκλογές και έδωσε μάχη απέναντι στο λαϊκισμό.

Τη θέση κατέλαβε ο ίδιος με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποιος εξαρχής του είχε ζητήσει να αναλάβει και επικεφαλής της ευρωομάδας αλλα και ένα ακόμη αξίωμα στις Βρυξέλλες.

 

 

«Ευχαριστώ τους ευρωπαίους συναδέλφους που με εξέλεξαν Αντιπρόεδρο της ΚΟ του ΕΛΚ. Με την εκλογή μου, αναγνωρίζεται η νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές & καταγράφεται ενόψει των εθνικών εκλογών η εμπιστοσύνη του ΕΛΚ στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή