Δεν θα κατέβει στις εκλογές ο Σπύρος Λυκούδης και οι ΜΕΤΑρυθμιστές

Δεν θα κατέβει στις εκλογές ο Σπύρος Λυκούδης και οι ΜΕΤΑρυθμιστές

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Σπύρος Λυκούδης και η Κίνηση Των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς. Σε άρθρο του στα «Νέα», ο κ. Λυκούδης που είχε εκλεγεί συνεργαζόμενος με το Ποτάμι, σημειώνει ότι οι σημερινές πολιτικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την συμμετοχή της Κίνησης, είτε αυτόνομα είτε ως συνεργαζόμενης με κάποιο συμμαχικό εκλογικό σχήμα. Χωρίς αυτό να σημαίνει, όπως προσθέτει, ότι αποστρατεύεται.

«Με τούτα και με κείνα, νομίζω ότι τελικά, το βασικό πολιτικό ερώτημα των εκλογών θα διαμορφωθεί στο πώς θα κυβερνηθεί η χώρα, με ποια κυβέρνηση και σε ποιο πλαίσιο πολιτικής ή μη σταθερότητας» γράφει ο Σπύρος Λυκούδης.

«Η δική μου παρουσία και μέσα από αυτή, η φωνή της Πολιτικής Κίνησης των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς που εκπροσωπώ, δεν θα ακούγεται στην επόμενη Βουλή. Οι άμεσες εκλογές και οι πολιτικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή μας είτε αυτόνομα είτε ως συνεργαζόμενοι με κάποιο συμμαχικό εκλογικό σχήμα που θα μπορούσε να εκφράσει και τις δικές μας αρχές και αξίες. Τις ηθικές και πολιτικές αξίες της Ανανεωτικής Αριστεράς, που δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι έχουν εγκαταλειφθεί από όσους συνδιεκδίκησαν την κληρονομιά αυτή. Ωστόσο, δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε. Παραμένουμε ενεργοί και για την «επόμενη ημέρα», παρόντες στο νέο πολιτικό τοπίο και στις αναπόφευκτες διεργασίες αναδιάταξης των πολιτικών δυνάμεων».

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή