Ευρωεκλογές: Πρωτιά – ρεκόρ για τον Στ. Κυμπουρόπουλο

Ευρωεκλογές: Πρωτιά – ρεκόρ για τον Στ. Κυμπουρόπουλο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη θέση, και μάλιστα με ψήφους – ρεκόρ,  κατέκτησε στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύει το protagon.gr, από το Πρωτοδικείο Αθηνών, ο υποψήφιος της ΝΔ κατάφερε να συγκεντρώσει 577.114 σταυρούς, δηλαδή απέσπασε το 10% όσων ψήφισαν. Ο κ. Κυμπουρόπουλος επιλέχθηκε από τον 1 στους 3 ψηφοφόρους της ΝΔ και πήρε συνολικά 1.873.000 ψήφους.

Έτσι κατάφερε να ξεπεράσει τις ψήφους που συγκέντρωσε στις ευρωεκλογές του 2014 ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος είχε πάρει περίπου 460.000 σταυρούς.

Εκτός από τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ξεπέρασε τους σταυρούς του Μανώλη Γλέζου, συγκεντρώνοντας 496.600.

Ευρωεκλογές: Πρωτιά – ρεκόρ για τον Στ. Κυμπουρόπουλο-1

Σημειώνεται δε, ότι τα τελικά αποτελέσματα σε ότι αφορά τις ψήφους που συγκέντρωσαν οι ευρωβουλευτές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών. Συγκεκριμένα στο site του υπουργείου η ενσωμάτωση των σταυρών έχει «κολλήσει» από τις 3 Ιουνίου, στο 73,34%.

Ευρωεκλογές: Πρωτιά – ρεκόρ για τον Στ. Κυμπουρόπουλο-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή