Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη θλίψη του για την απρόσμενη απώλεια του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κύριος Νικόλαος Βούτσης, δηλώνοντας:

«Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος διακρίθηκε για την συνέπεια, την ευθύνη αλλά και την σεμνότητα και το ήθος, στους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς αγώνες.

Ιδιαίτερα ως βουλευτής Αρκαδίας διακρίθηκε για τη σταθερή επιμονή του στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου της κοινής μας καταγωγής και των απανταχού συμπατριωτών μας.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Πόνο και θλίψη στην προοδευτική παράταξη προκαλεί η αδόκητη απώλεια του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήταν στην πρώτη γραμμή με συνέπεια, ευθύνη και σεμνότητα στους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς αγώνες μέχρι την τελευταία στιγμή. Στάθηκε αλύγιστος στις επιθέσεις και ασυμβίβαστος στις δυσκολίες. Μα πάνω απ’ όλα υπήρξε ένας ακούραστος σύντροφος και συνοδοιπόρος με μεγάλη προσφορά στη Δημοκρατική Παράταξη και την πατρίδα μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του», σημείωσε η κα. Γεννηματά. 

Από την πλευρά του, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε με δήλωσή του τη μεγάλη του θλίψη για το θάνατο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

«Με μεγάλη θλίψη έμαθα για τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου φίλου, του συνεργάτη, του σπουδαίου αγωνιστή, με τη μεγάλη προσφορά στη χώρα και στην Παράταξη. Καλό ταξίδι Ροβέρτο», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή