Αλ.Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη

Αλ.Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εκλογική ανατροπή είναι βέβαιη ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας μιλώντας απόψε στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπογραμμίζοντας πως ο ελληνικός λαός δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη.

«Έχουμε μπροστά μας την πιο κρίσιμη εβδομάδα. Την τελική ευθεία. Δεν κυνηγάμε ανεμόμυλους. Η ανατροπή θα έρθει εφόσον ο καθένας και η καθεμία από μας φέρει στην κάλπη άλλον έναν άνθρωπο που θέλει να ζήσει καλύτερα σε αυτό τον τόπο» τόνισε. 

«Σήμερα βλέπω στα πρόσωπά σας την αποφασιστικότητα και το πείσμα, τώρα είστε πιο πεισμωμένοι να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω» είπε ξεκινώντας την ομιλία του στην πλατεία Ελευθερίας, ο Αλέξης Τσίπρας. 

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός ζήτησε να γίνει κατανοητό σε όλους ότι την επόμενη Κυριακή δεν έχει σημασία αν κάποιος βρέθηκε προηγουμένως σε αριστερή, δεξιά ή κεντρώα κάλπη. «Σημασία έχει τι θα ξημερώσει για εμάς και τη πατρίδα μας», υπογράμμισε προσθέτοντας:

«Για αυτό θα πάμε στη κάλπη έχοντας στο νου: Πρώτα τη ζωή μας. Πρώτα το μέλλον των παιδιών μας. Πρώτα την πατρίδα μας.Αν όλοι σκεφτούμε έτσι, τότε, ναι, η μεγαλύτερη πολιτική και εκλογική ανατροπή μετά τη Μεταπολίτευση είναι βέβαιη», σημείωσε χειροκροτούμενος ο πρωθυπουργός.

Στη διάρκεια της ομιλίας του διερωτήθηκε αν μπορούν να δώσουν προοπτική «οι άνθρωποι που μας χρεοκόπησαν και μας λεηλάτησαν. Και που αργότερα αποπειράθηκαν να μας διχάσουν. Και να μας χωρίσουν σε προδότες και εθνικόφρονες. Αυτοί που λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία και μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. Αυτοί που έστησαν πάνω στο ψέμα και την υποκρισία μια απίστευτη εθνική σκευωρία στο Μακεδονικό παίζοντας με τα εθνικά μας θέματα για να μας διχάσουν. Μπορούν αυτοί να προσφέρουν ασφάλεια και ευημερία;».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή