ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Ο Τσίπρας χρεοκόπησε το όνομα της Αριστεράς

Γεννηματά: Ο Τσίπρας χρεοκόπησε το όνομα της Αριστεράς

«Ο κ. Τσίπρας χρεοκόπησε το όνομα της Αριστεράς με τις πολιτικές που εφάρμοσε, επιβάρυνε την οικονομία με 200 δισ. ευρώ» τόνισε η Φώφη Γεννηματά στον ΣΚΑΪ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Εκτίμησε δε ότι ο κ. Τσίπρας θα καταρρεύσει το επόμενο διάστημα, καθώς δεν έχει κόμμα και αναφορές στο συνδικαλιστικό κίνημα και την κοινωνία. 

«Έχει πάρει διαζύγιο από την προοδευτική πολιτική και το χώρο, δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς» παρατήρησε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

«Χρεοκόπησε το όνομα Αριστεράς τολμώ να πω, με πολιτικές που εφάρμοσε με τη συνύπαρξη του με τον κ. Καμμένο και την Καραμανλική δεξιά, τώρα δεν διστάζει να πουλήσει και την Καραμανλική συνιστώσα. Στα προεκλογικά σποτάκια παρατηρώ ότι ούτε το πρόσωπό του δεν αντέχει τα ψέματα που λέει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το ΚΙΝΑΛ είναι ο προοδευτικός χώρος, είμαστε το μοναδικό αντίβαρο στη συντήρηση, ο κ. Τσίπρας εφάρμοσε τις πιο σκληρές δεξιές πολιτικές. Αυτός δεν κατήργησε την προστασία της α’ κατοικίας, αυτός δε μείωσε κατά 40% τις νέες συντάξεις, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα νοσοκομεία δεν κατέρρευσαν λόγω υποχρηματοδότησης; Έχει το ανάστημα να μιλήσει στον Μητσοτάκη;» διερωτήθηκε η Φώφη Γεννηματά. 

«Είμαστε εγγύηση για τη σταθερότητα και αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές» διαβεβαίωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Γεννηματά σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ συμπεριφερόταν σαν να μην κυβερνούσε αυτός, σαν να μην έχει ευθύνη, σαν να είναι όλα καλώς καμωμένα, σαν να μην έφερε τρίτο μνημόνιο, σαν να μην υπάρχει έξαρση της εγκληματικότητας και με τη φωτιά στο Μάτι είπε ότι δεν είχε καταλάβει τι γινόταν με τις κάμερες. 

Έκανε λόγο για «ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα στο Μάτι». «Κανείς δεν ανέλαβε τις ευθύνες του, έλεγαν όλοι πόσο καλά τα έκαναν χάθηκαν τόσες ψυχές και κανείς δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη» σημείωσε. 

Πηγή: skai.gr