ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευ. Μεϊμαράκης: Είμαι παρών και σ΄ αυτή την εκλογική μάχη

Ευ. Μεϊμαράκης: Είμαι παρών και σ΄ αυτή την εκλογική μάχη

«Παρών» και σε αυτή την εκλογική μάχη, δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν μπροστάρης σε κάθε εκλογική αναμέτρηση της ΝΔ, και όπως έχω ξαναπεί, αν και έφτασα στρατηγός παραμένω στρατιώτης της Παράταξης».

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στη ΝΔ δηλώνει: «Η ΝΔ είναι σήμερα ενωμένη όσο ποτέ. Η εικόνα ενότητας με την οποία προσήλθε στις ευρωεκλογές, ενισχύεται ενόψει των εθνικών εκλογών».

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ και αντιπρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ υπογραμμίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου άνοιξε το δρόμο για την πολιτική αλλαγή. Η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος που εμπιστεύτηκε τη ΝΔ και την τίμησε με την ψήφο του ανάγκασε τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές. Αυτή την Κυριακή ο πολίτης θα ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στις ευρωεκλογές για να απαλλάξει οριστικά τη χώρα από μια κυβέρνηση που δημιούργησε αδιέξοδα, πλήγωσε το φιλότιμο των Ελλήνων και φτωχοποίησε τη μεσαία τάξη».

Τέλος, ο κ. Μεϊμαράκης στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠε τονίζει ότι «στην κορυφαία εκλογική διαδικασία της Κυριακής απαιτείται μαζική συμμετοχή. Δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός και καμία προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος».