Κυρ. Μητσοτάκης στο Vice News: Το κλειδί και μεγάλο στοίχημα είναι η επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης

Κυρ. Μητσοτάκης στο Vice News: Το κλειδί και μεγάλο στοίχημα είναι η επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέντευξη στον ιδρυτή του Vice Σέιν Σμιθ παραχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη συνέντευξη που δόθηκε στη δημοσιότητα υπάρχουν πλάνα από τις προεκλογικές περιοδείες του κ. Μητσοτάκη στη χώρα ενώ σε ένα σύντομο βίντεο που έδωσε το Vice News στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της ΝΔ λέει χαρακτηριστικά: «Και στις 7 Ιουλίου θα κερδίσουμε. Δεν θα είναι μια νίκη της Νέας Δημοκρατίας αλλά της Ελλάδας».

Σε ερώτηση του Σέιν Σμιθ προς τον κ. Μητσοτάκη για το πώς σκοπεύει να μειώσει τους φόρους, όταν το χρέος είναι υψηλό στη χώρα και ταυτόχρονα οι ρυθμοί ανάπτυξης χαμηλοί ο πρόεδρος της ΝΔ απαντά: «Το κλειδί και μεγάλο στοίχημα είναι η επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης. Στη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών η ανάπτυξη ήταν αναιμική. Εάν η οικονομία αναπτυχθεί με ταχύτερους ρυθμούς τότε οι πιστωτές μας θα είναι χαρούμενοι γιατί το χρέος θα αποπληρωθεί ευκολότερα». 

Στην διάρκεια της συνέντευξης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε επίσης πως: «Ο κόσμος κατάλαβε πως το να εκλέγεις λαϊκιστές στην εξουσία, δεν είναι λύση στα οικονομικά προβλήματα μιας χώρας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή