Δ. Κουτσούμπας: Πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα

Δ. Κουτσούμπας: Πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, έμφαση στο κεντρικό σύνθημα «Το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι η δύναμή σου την επόμενη μέρα» και την επισήμανση ότι τα μέλη του κόμματος θα δώσουν τη μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή, ώστε «να μη χαθεί ούτε μία ψήφος», ο Δημήτρης Κουτσούμπας απευθύνθηκε χθες το βράδυ σε μια πλημμυρισμένη από κόσμο και κόκκινες σημαίες πλατεία Συντάγματος, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ.

«Από τις κάλπες θα κριθεί εάν την επόμενη μέρα ο λαός θα είναι πιο δυνατός για τις μάχες που έρχονται», τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. και κάλεσε τους πολίτες, ακόμα και εκείνους –όπως είπε– που δεν συμφωνούν με όλες τις θέσεις ή τις ιδέες του Κομμουνιστικού Κόμματος, να επιλέξουν τα ψηφοδέλτιά του, ώστε να βρουν από την επομένη των εκλογών έναν συνεπή υποστηρικτή των δικαιωμάτων τους. «Πείτε το μεγάλο “Ναι” στο ΚΚΕ για να ζήσουμε καλύτερα και με αξιοπρέπεια και για να αντιμετωπίσουμε την αντιλαϊκή πολιτική της επόμενης κυβέρνησης», πρoσέθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε με έμφαση ότι ψήφος σε «κόμματα μιας χρήσης» είναι ψήφος χαμένη, υποστηρικτική του συστήματος που έχει πλήξει τα λαϊκά συμφέροντα. «Αυτή η μάχη είναι κρίσιμη και έχει σημασία να είναι δυνατός ο λαός μέσα και έξω από τη Βουλή απέναντι σε μια νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση. Να κάνουν το βήμα όσοι το σκέφτονται για να κάνουν τη διαφορά», επισήμανε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επανέλαβε χθες πως, σε ό,τι αφορά τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, η διαφορά φαίνεται να έχει παγιωθεί και υπό αυτό το πρίσμα τόνισε ότι το πραγματικό δίλημμα δεν είναι ποια θα είναι η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.

Το ζητούμενο είναι, είπε, η ενίσχυση του ΚΚΕ, ώστε με περισσότερους βουλευτές στη νέα Βουλή «στις 8 του Ιούλη να μπορέσει να αντισταθεί στη λαίλαπα των μέτρων που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ», κόμμα που, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, εμφανίστηκε αριστερό στα λόγια, ενώ στην πράξη εφάρμοσε δεξιές πολιτικές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή