ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Γεννηματά: Δώσαμε μία άνιση μάχη, με θετικό αποτέλεσμα

Φ. Γεννηματά: Δώσαμε μία άνιση μάχη, με θετικό αποτέλεσμα

«Ο Ελληνικός λαός ψήφισε. Οι αποφάσεις του είναι σεβαστές», δήλωσε η πρόεδρος της ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, προσθέτοντας ότι «οι πολίτες ψήφισαν για να τελειώσει η θητεία του ΣΥΡΙΖΑ». «Ο κ. Τσίπρας έφερε τον κ. Μητσοτάκη αυτοδύναμο, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης», υπογράμμισε.

«Ο κ. Τσίπρας έφερε τον κ. Μητσοτάκη αυτοδύναμο, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης», τόνισε η κ. Γεννηματά.

«Ο αγώνας μας συνεχίζεται με βάση τα νέα δεδομένα», σημείωσε, τονίζοντας ότι «θα ασκήσουμε υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Προοδευτικό αντίβαρο για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, σταθεροί στις αρχές της Εθνικής Συνεννόησης».

«Το Κίνημα Αλλαγής με βαθιές ρίζες στον λαό, θα συνεχίσει σταθερά την αυτόνομη πορεία του, ως φορέας της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και της Ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, τους υποψήφιους μας, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης, που μέσα σε δύσκολες συνθήκες έδωσαν μια άνιση μάχη,  αλλά με θετικό αποτέλεσμα, που δημιουργεί δυναμική προοπτική για το Κίνημα Αλλαγής», ανέφερε, καταλήγοντας ότι «με τον αγώνας τους διέψευσαν τις Κασσάνδρες που έσπευδαν να περιγράψουν αρνητικά την επόμενη ημέρα του Κινήματος Αλλαγής».