Ο Βελόπουλος μήνυσε υποψήφιο βουλευτή του

Ο Βελόπουλος μήνυσε υποψήφιο βουλευτή του

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος τον βουλευτή του κόμματός του Ελληνική Λύση Θανάση Νασίκα, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και να εκλεγεί στη Λάρισα.

Ο βουλευτής επιτέθηκε με σκληρές εκφράσεις στον πρόεδρο του κόμματος Βελόπουλο, όταν ο τελευταίος αποφασίζοντας να κρατήσει την έδρα στη Λάρισα έθεσε πρακτικά εκτός Κοινοβουλίου τον εκλεγέντα παλαιό αγροτοσυνδικαλιστή της Ν.Δ. και πρώην δήμαρχο Τυρνάβου Θανάση Νασίκα. Η Ελληνική Λύση έλαβε στην περιφέρεια Λάρισας 4,34% (6.786 ψήφους) και κέρδισε τη μία έδρα. Ο κ. Νασίκας είναι πρώτος σε σταυρούς, έχοντας λάβει 1.308 και, όπως διατείνεται, ο κ. Βελόπουλος του είχε υποσχεθεί την έδρα παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου.

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η έδρα ανήκει στον αγροτικό κόσμο θεωρήθηκε ότι αποτελούσε διαβεβαίωση της σχετικής δέσμευσης προς τον κ. Νασίκα.

Οταν όμως ο πρόεδρος αποφάσισε να κρατήσει την έδρα, ο βουλευτής τον αποκάλεσε δημοσίως «άφιλο και ανέντιμο» και ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την Ελληνική Λύση ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από όσους τον ψήφισαν.

Σήμερα ο κ. Νασίκας βρέθηκε στο κρατητήριο ύστερα από μήνυση για εξύβριση από τον κ. Βελόπουλο, ο οποίος μάλιστα φέρεται να υπέβαλε μήνυση και κατά του γιου του κ. Νασίκα.

Με την κατάθεση μήνυσης ανταπάντησε και ο πρώην δήμαρχος ανοίγοντας έτσι πόλεμο με τον έως χθες συμπολιτευτή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή