Β. Κικίλιας: Απαραίτητη η συνεργασία στον τομέα της υγείας

Β. Κικίλιας: Απαραίτητη η συνεργασία στον τομέα της υγείας

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάγκη συνεργασίας και ομαδικής προσπάθειας στον τομέα της υγείας τόνισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας σε δηλώσεις που έκανε φτάνοντας σήμερα το πρωί στο υπουργείο. 

«Ξέρω τη σημασία της συνεργασίας σε αυτή την προσπάθεια για την υγεία, τους έχουμε ανάγκη όλους, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, διοικητικό προσωπικό, συνδικαλιστές, αλλά και τη βοήθεια του κόσμου. Με τον κόσμο θα είμαστε σε μια συνεχή αλληλεπίδραση για να δούμε τι και πώς χρειάζεται να φτιαχτεί και θα εξηγούμε στον κόσμο το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για το κάθε τι. Είναι σύμμαχος ο κόσμος σε αυτή την προσπάθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τις μονάδες στις οποίες θα δοθεί η μεγαλύτερη έμφαση και από που θα ξεκινήσει τις περιοδείες στα νοσοκομεία απάντησε: «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο κάθε μέρα θα υπάρχει και κάτι. Είμαι προπονημένος και πρέπει να δούμε αν θα πιάσει τόπο αυτή η προπόνηση. Το κύριο βάρος παίρνουν τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας γιατί υπάρχει και πολύς κόσμος που έρχεται από την περιφέρεια».

Παράλληλα ο κ. Κικίλιας απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει το 5ευρω. 

Οσο για τις εντολές που μπορεί να έχει λάβει από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε πως «στο υπουργικό συμβούλιο στις έντεκα το πρωί ο πρωθυπουργός θα έχει οδηγίες και φακέλους για τον καθένα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή