Αδ. Γεωργιάδης: Eπιταχύνονται οι διαδικασίες για τα έργα στο Ελληνικό

Αδ. Γεωργιάδης: Eπιταχύνονται οι διαδικασίες για τα έργα στο Ελληνικό

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 7:34 έφτασε στο υπουργείο Ανάπτυξης Επενδύσεων και Επενδύσεων ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους επανέλαβε την πρόσθεση της κυβέρνησης να επιταχύνει τις διαδικασίες για να ξεκινήσουν τα έργα στο Ελληνικό. 

Ο υπουργός πρόσθεσε ακόμη τα εξής «είναι η πρώτη μέρα δουλειάς. Δεν μπορούμε να αφήσουμε καμία μέρα να πάει χαμένη. Συνεχίζεται η ενημέρωση γιατί τα καθήκοντα είναι πολλά και πολυσύνθετα».

Όπως εξήγησε «προτεραιότητά μας είναι να δούμε τα έτοιμα νομοσχέδια από τους προηγούμενους και ποια από αυτά χρειάζεται να τα φέρουμε στη Βουλή, δεν απαξιώνω το έργο κανενός, και να ξεκολλήσουν οι μεγάλες επενδύσεις».

Σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, κ. Οδυσσέα Αθανασίου για την επένδυση στο Ελληνικό ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι «είχε ενημέρωση για τα ακριβή στάδια προκειμένου να ξεκολλήσει η επένδυση. Είναι ένα ένα σύνθετο έργο, επειδή, όμως, πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει προσωπικά ενδιαφέρον θα συντονίσει τα υπουργεία για να πάμε γρήγορα με την επένδυση στο Ελληνικό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή