Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Διαπραγμάτευση της ΚΑΠ προς όφελος των αγροτών

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Διαπραγμάτευση της ΚΑΠ προς όφελος των αγροτών

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επιτυχή διαπραγμάτευση της νέας κοινής αγροτικής πολιτικής προς όφελος των Ελλήνων αγροτών έθεσε ως προτεραιότητα ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής χθες. Οπως τόνισε, η αγροτική ανάπτυξη είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της αναπτυξιακής προσπάθειας της χώρας.

Οσον αφορά την τοποθέτησή του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από τον πρωθυπουργό, κάτι που φαινομενικά δεν έχει σχέση με το επάγγελμα του δικηγόρου που ασκεί, ανέφερε ότι ως φοιτητής εργαζόταν στην εταιρεία του πατέρα του, ο οποίος πουλούσε γεωργικά μηχανήματα!

Ο νέος υπουργός ζήτησε τη βοήθεια και τη στήριξη των υπηρεσιών του υπουργείου. «Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να δουλέψουμε με το υπουργείο, να δουλέψουμε με τους ανθρώπους, να δουλέψουμε με τους υπαλλήλους». Αναφερόμενος στην αναγκαιότητα της ομαλής μετάβασης από τη μια πολιτική ηγεσία στην άλλη, ο κ. Βορίδης απευθύνθηκε επίσης στους κ.κ. Σταύρο Αραχωβίτη, Βασίλη Κόκκαλη και Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Καλωσορίζοντας τον Μ. Βορίδη, τον υφυπουργό Κώστα Σκρέκα, αρμόδιο για θέματα κοινής αγροτικής πολιτικής, και επίσης την υφυπουργό Φωτεινή Αραμπατζή, αρμόδια για την αλιευτική πολιτική, ο απερχόμενος υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης τούς ευχήθηκε να έχουν μια γόνιμη και εποικοδομητική θητεία προσθέτοντας ότι το υπουργείο έχει πάρα πολλά αντικείμενα (τη γεωργία, την κτηνοτροφία, την αλιεία) και εμπλοκή με πολλά υπουργεία. Υπογράμμισε δε την αναγκαιότητα συνεργασίας με τους αγρότες για το καλό όλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή