Συγχαρητήρια του Τζέφρι Πάιατ στον Βασίλη Κικίλια και τη Νίκη Κεραμέως

Συγχαρητήρια του Τζέφρι Πάιατ στον Βασίλη Κικίλια και τη Νίκη Κεραμέως

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγχαρητήρια στη νέα υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και στο νέο υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια έδωσε μέσω Twitter ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ. 

Αναφερόμενος στην υπουργό Παιδείας έγραψε: «Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε μαζί σε αυτό τον τομέα οικοδομώντας ευκαιρίες για τους νέους σε Ελλάδα και ΗΠΑ και εμβαθύνοντας τους ακαδημαϊκούς δεσμούς που θα σμιλεύσουν το μέλλον». 

Απαντώντας σε ανάρτηση του κ. Κικίλια ο οποίος έγραψε ότι το πρώτο του ραντεβού σήμερα ήταν με την κ. Αγγελική που κρατάει καθαρό το υπουργείο, σημείωσε: «Συγχαρητήρια φίλε μου. Εκτός από όλη τη δουλειά που πρέπει να κάνουμε μαζί χτίζοντας πάνω στις προσπάθειες του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στον τομέα της υγείας, τρέφω και περαιτέρω εκτίμηση για το νέο υπουργείο στο οποίο περιλαμβάνεται και ο γιατρός κ. Μαριόλης και ολόκληρη η ομάδα του κέντρου υγείας στην Αρεόπολη». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή