Την παραίτησή του στον Χρυσοχοΐδη υπέβαλε ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Την παραίτησή του στον Χρυσοχοΐδη υπέβαλε ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα το πρωί στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ταφύλλης αναφέρει στην επιστολή του προς τον υπουργό ότι θέτει στη διάθεσή του την παραίτησή του για να διευκολύνει το έργο του. Σημειώνει επίσης ότι αναμένει στο γραφείο του τον νέο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος του έχει ανακοινωθεί προκειμένου να τον ενημερώσει για τα καθήκοντά του και ο οποίος εκτιμάται ότι θα είναι ο πρώην δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς. Επίσης ο κ Ταφύλλης αναφέρει ότι εάν ο νέος υπουργός κρίνει σε οποιαδήποτε περίπτωση ότι η εμπειρία του μπορεί να προσφέρει στο κοινό καλό, είναι πρόθυμος να διαθέσει αυτή την εμπειρία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ταφύλλης τοποθετήθηκε στη θέση του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας μετά την τραγωδία στο Μάτι με αποστολή να διαμορφώσει και να επεξεργαστεί την Εθνική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, την οποία και ολοκλήρωσε αλλά το σχέδιο νόμου το οποίο δόθηκε για διαβούλευση, δεν ψηφίστηκε στη Βουλή λόγω εκλογών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή