Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου για την ΕΡΤ

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου για την ΕΡΤ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι προοπτικές της ΕΡΤ και η δυνατότητά της να μετεξελιχθεί σε μια σύγχρονη και πλουραλιστική δημόσια ραδιοτηλεόραση, ήταν το αντικείμενο υπουργικής σύσκεψης η οποία διεξήχθη το μεσημέρι υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι εκ του νόμου συναρμόδιοι υπουργοί, που μετέχουν στη γενική συνέλευση της ΕΡΤ, Στέλιος Πέτσας, Χρήστος Σταϊκούρας και Λίνα Μενδώνη, ενώ παρών ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, λόγω των πολλών αθλητικών γεγονότων που μεταδίδει η ΕΡΤ.

Στο πρώτο μέρος της σύσκεψης παρών ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέλυσε τις τηλεοπτικές και οικονομικές επιπτώσεις που έχει στο πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ η μετάδοση αγώνων των τριών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Ο πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για την ενημέρωση και του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, μέχρις ότου ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή