ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Άδωνι Γεωργιάδη για τη σωτηρία της Creta Farms

Παρέμβαση Άδωνι Γεωργιάδη για τη σωτηρία της Creta Farms

Ραντεβού την προσεχή Δευτέρα έδωσε στους αδερφούς Μάνο και Κωνσταντίνο Δομαζάκη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τους στο υπουργείο στις 10 το πρωί για να υπογράψουν το Μνημόνιο Κατανόησης (MOU) με τις πιστώτριες τράπεζες και έτσι να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή σε μια προσπάθεια διάσωσης της Creta Farms.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το υπουργείο αναφέρεται σε αυστηρή γλώσσα ότι «όποιος εκ των δύο αδερφών δεν υπογράψει, θα αναλάβει και την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει για την εταιρεία Creta Farms”. Και η ανακοίνωση καταλήγει: “Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και η εταιρεία από τη Δευτέρα το πρωί θα έχει γυρίσει σελίδα και οι εργαζόμενοι της θα ατενίσουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία». 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι με πρωτοβουλία του κ. Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε παρουσία του συνάντηση ανάμεσα στις πιστώτριες τράπεζες της Creta Farms και στον Κωνσταντίνο Δομαζάκη, τον έναν εκ των δύο βασικών μετόχων της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, αλλά εκδιωχθέντα από τη διοίκηση της εταιρείας.

Ο κ. Κ. Δομαζάκης επιφυλάχθηκε να απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα. Ο έτερος βασικός μέτοχος και πλέον πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Creta Farms ο κ. Μάνος Δομαζάκης, έχει συμφωνήσει να υπογράψει το MOU με τις πιστώτριες τράπεζες