Ευ. Τσακαλώτος: Γενικολογίες και ασάφειες στην ομιλία του κ. Σταϊκούρα

Ευ. Τσακαλώτος: Γενικολογίες και ασάφειες στην ομιλία του κ. Σταϊκούρα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «γενικολογίες τυλιγμένες με ασάφειες και στολισμένες με ένα φιογκάκι ευσεβών πόθων» κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με ανάρτησή του στο facebook, σχολιάζοντας την ομιλία του υπουργού.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Τσακαλώτος σημειώνει: «Μπορεί ο κ. Σταϊκούρας να επικαλέστηκε την σεμνότητα και μετριοπάθειά του, αλλά φοβάμαι ότι δεν μπορεί να επικαλεστεί τη σαφήνεια. Μάθαμε ότι θέλει ανάπτυξη, δικαιοσύνη, αγάπη και πάστα φλώρα, αλλά δεν μάθαμε τίποτα για το δημοσιονομικό χώρο για το 2020, τίποτα για το πώς θα χρηματοδοτηθούν οι φοροελαφρύνσεις για το 2020, τίποτα για το ποια επιδόματα δικά μας θα διατηρηθούν, ποια νέα επιδόματα θα υπάρχουν, τίποτα για το αν θα υπάρχουν κάποιες περικοπές. Ούτε ο Sir Humphrey Appleby της γνωστής σειράς 'Μάλιστα κύριε Υπουργέ' δε θα μπορούσε να γράψει μια τέτοια ομιλία: γενικολογίες τυλιγμένες με ασάφειες και στολισμένες με ένα φιογκάκι ευσεβών πόθων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή