Συνάντηση Κικίλια – Πάιατ για προσέλκυση επενδύσεων στον τομέα της Υγείας

Συνάντηση Κικίλια – Πάιατ για προσέλκυση επενδύσεων στον τομέα της Υγείας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανάγκη δημιουργίας ενός διαύλου επικοινωνίας μεταξύ του υπουργείου Υγείας και των φορέων της αγοράς, η δημιουργία προϋποθέσεων προκειμένου η Ελλάδα να προσελκύσει επενδύσεις στον τομέα της Υγείας και, κυρίως, η παροχή αποτελεσματικών σε σχέση με το κόστος υπηρεσιών υγείας στον Έλληνα πολίτη, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν σε κλειστή συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, παρουσία του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ Geoffrey Pyatt. Επίσης εκπρόσωποι μελών του Επιμελητηρίου – τα μέλη της επιτροπής φαρμακευτικών εταιρειών και της επιτροπής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και διαγνωστικών – οι οποίοι παρουσίασαν τα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο τους.

Οι κ.κ. Κικίλιας και Κοντοζαμάνης απάντησαν στα ερωτήματα των μελών του Επιμελητηρίου, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν τις προτάσεις τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή