Σάιμον Νίξον: Η ιδέα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σκληρός δεξιός είναι γελοία

Σάιμον Νίξον: Η ιδέα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σκληρός δεξιός είναι γελοία

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η ιδέα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σκληρός δεξιός είναι γελοία», αναφέρει ο γνωστός αρθρογράφος των Times του Λονδίνου, Σάιμον Νίξον, απαντώντας στο άρθρο του πρώην συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Τσιμιτάκη, το οποίο δημοσίευσαν χθες οι New York Times.

Ο Νίξον εγκαλεί τους ΝΥΤ ότι δεν ανέφεραν ότι ο Ματθαίος Τσιμιτάκης υπήρξε σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει «γελοία» την ιδέα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «σκληρός δεξιός».

Χθες, οι ΝΥΤ φιλοξένησαν άρθρο του κ. Τσιμιτάκη με τίτλο «Οι ενήλικες επέστρεψαν στην διακυβέρνηση της Ελλάδας και είναι πραγματικά δεξιοί» («The Adults are Back in Charge in Greece. And they are Really Right Wing) και περιέγραφε τη Νέα Δημοκρατία ως «δεξιό κόμμα με εμφανείς αυταρχικές τάσεις», κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «ακολούθησε διχαστικές και πολωτικές πολιτικές».

Σάιμον Νίξον: Η ιδέα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σκληρός δεξιός είναι γελοία-1

Η αμερικανική εφημερίδα, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, έχει προχωρήσει ήδη σε διευκρινίσεις, παραδεχόμενη ότι δεν είχε εξακριβώσει πλήρως το εργασιακό παρελθόν του συντάκτη, προτού δημοσιεύσει το άρθρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή