Συνάντηση του Υπουργού Εργασίας με τον Πρόεδρο της Ο.Κ.Ε

Συνάντηση του Υπουργού Εργασίας με τον Πρόεδρο της Ο.Κ.Ε

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον πρόεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Γιώργο Βερνίκο δέχθηκε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης τόνισε την πολύτιμη συνδρομή της ΟΚΕ, στα ασφαλιστικά, τα εργασιακά και τα θέματα της κοινωνικής πολιτικής και υπογράμμισε ότι ο εμπλουτισμός των απόψεων της Επιτροπής αποτελεί μία ιδιαίτερη σημαντική διαδικασία που προάγει τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου και ενδυναμώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Από την πλευρά του, ο κ. Βερνίκος αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία της ΟΚΕ με το υπουργείο Εργασίας και στο πλούσιο γνωμοδοτικό έργο της Επιτροπής για θέματα που αφορούν στον κόσμο της εργασίας. Σημείωσε δε ότι ο κοινωνικός διάλογος, τον οποίο υπηρετεί η ΟΚΕ και λόγω του συνταγματικού ρόλου της, είναι απαραίτητος, όσο ποτέ άλλοτε στη χώρα, για την κοινωνική συνοχή, την ανάπτυξη και τη δημοκρατία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή