Συνάντηση Σολτς με Μητσοτάκη στο Βερολίνο – Η ανάρτηση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ

Συνάντηση Σολτς με Μητσοτάκη στο Βερολίνο – Η ανάρτηση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας και υπουργό Οικονομικών ‘Ολαφ Σολτς συναντήθηκε στις 11.00 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πρωθυπουργός ταξιδεύει στο Βερολίνο έχοντας στην ατζέντα του το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητήθηκε χθες στο υπουργικό συμβούλιο, αλλά και τις αλλαγές στην φορολογία που ήλθαν νωρίτερα.

Στόχος του πρωθυπουργού είναι η προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων και η παρουσίαση του μεταρρυθμιστικού σχεδίου για την χώρα καθώς και η συζήτηση με την 'Αγκελα Μέρκελ των μεγάλων αναπτυξιακών δράσεων για την Ελλάδα της επόμενης δεκαετίας (2020 – 2030) οι οποίες θα εκτείνονται, μεταξύ άλλων, στους τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας.

Στη συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυρ. Μητσοτάκης και ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Όλ. Σολτς αναφέρεται το Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς υποδέχεται τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο υπουργείο Οικονομικών.

Ένα από τα πολλά ζητήματα στα οποία θα αναφερθούν, είναι η οικονομική πολιτική της νέας ελληνικής κυβέρνησης», προστίθεται στην ίδια ανάρτηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή