Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα πραγματοποίησει συναντήσεις με τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης. 

Αναλυτικά, στις 10:40 π.μ., θα έχει σύσκεψη με Παραγωγικούς Φορείς της πόλης στην οποία θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, Επιμελητήρια της Δυτικής Μακεδονίας, Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και Επιμελητήρια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, στις 12:15 μ.μ., θα έχει σύσκεψη με Επιστημονικούς Φορείς της πόλης, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο – Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο – Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και το Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή