Ο Κώστας Μπακογιάννης «παρέλαβε» το Δημαρχείο της Αθήνας (φωτογραφίες)

Ο Κώστας Μπακογιάννης «παρέλαβε» το Δημαρχείο της Αθήνας (φωτογραφίες)

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής ανάμεσα στον απερχόμενο Δήμαρχο, Γιώργο Μπρούλια  και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης «παρέλαβε» το Δημαρχείο της Αθήνας (φωτογραφίες)-1

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του, στέλνοντας το μήνυμα ότι «τώρα είναι η ώρα για δουλειά. Χαμηλώνουμε το κεφάλι, σηκώνουμε τα μανίκια και δεν αφήνουμε ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο». 

Ο Κώστας Μπακογιάννης «παρέλαβε» το Δημαρχείο της Αθήνας (φωτογραφίες)-2

Ο Γ. Μπρούλιας ευχήθηκε στον νέο δήμαρχο «καλή επιτυχία στο έργο του», ενώ ο κ. Μπακογιάννης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον απερχόμενο δήμαρχο «για την πραγματικά υποδειγματική συνεργασία που υπήρξε κατά τη διάρκεια της μετάβασης».

Ο Κώστας Μπακογιάννης «παρέλαβε» το Δημαρχείο της Αθήνας (φωτογραφίες)-3

Επίσης τόνισε ότι σημασία «δεν έχει τόσο τι παραλαμβάνεις. Σημασία έχει τι θα παραδώσεις. Για να μπορούμε όλοι μας να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη των Αθηναίων».

Ο Κώστας Μπακογιάννης «παρέλαβε» το Δημαρχείο της Αθήνας (φωτογραφίες)-4

«Εμείς», πρόσθεσε  ο Κ. Μπακογιάννης, «δεν ήρθαμε για να γκρεμίσουμε. Δεν ήρθαμε καν για να ανακαινίσουμε. Ήρθαμε για να χτίσουμε όλοι μαζί».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή