Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου «Μακεδονία»

Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου «Μακεδονία»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα έργα αναβάθμισης και επέκτασης του αεροδρομίου «Μακεδονία» επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για τα αυριανά εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου «Μακεδονία»-1

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece κ. Αλεξάντερ Ζινέλι, ο οποίος και τον ξενάγησε στους δύο ορόφους του εργοταξίου και τον ενημέρωσε εκτενώς για την πρόοδο των έργων.

Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου «Μακεδονία»-2

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους εργαζομένους της εταιρείας και συνομίλησε μαζί τους. Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους  εργαζόμενους – στον 2ο όροφο της οικοδομής – για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου.

Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου «Μακεδονία»-3

Ο σχεδιασμός που υλοποιείται ήδη προβλέπει ότι μέσα από δύο πεζογέφυρες θα γίνει η σύνδεση του παλιού με το νέο κτίριο και θα υπάρχει κοινός χώρος αφίξεων και κοινός χωρος αναχωρήσεων. Η ολοκλήρωση των έργων θα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή