Τ. Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας υποτιμά τη νοημοσύνη και την κρίση των Ελλήνων

Τ. Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας υποτιμά τη νοημοσύνη και την κρίση των Ελλήνων

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη και την κρίση των Ελλήνων», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, κατηγόρησε τον τέως πρωθυπουργό ότι «δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη συγγνώμης για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής του, με το οποίο οδήγησε τη χώρα στον γκρεμό και για τα τέσσερα χρόνια υπερφορολόγησης, παρεμβάσεων στους θεσμούς και διάλυσης του κράτους».

Σχετικά με την υπόθεση της Novartis, είπε ότι είναι «μεγάλο σκάνδαλο η μεθόδευση της υπόθεσης» και τόνισε την ανάγκη να έλθει «όλη η αλήθεια στο φως» και να γίνει γνωστό «ποιος μεθόδευσε και τι».

Για τον εκλογικό νόμο, ο υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τον κ. Τσίπρα να εγκαταλείψει την εμμονή του στην απλή αναλογική για να αποφύγει η χώρα «την ταλαιπωρία των διπλών εκλογών», λόγω του συγκεκριμένου εκλογικού συστήματος.

Τέλος, επανέλαβε ότι εντός του Οκτωβρίου θα είναι έτοιμο το σχέδιο νόμου που θα διευκολύνει του Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίζουν στον τόπο που κατοικούν, όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή