Συλλυπητήρια του Κ. Τασούλα για τον θάνατο του Ζακ Σιράκ

Συλλυπητήρια του Κ. Τασούλα για τον θάνατο του Ζακ Σιράκ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, κ. Ρισάρ Φεράν, την ακόλουθη συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Ζακ Σιράκ.

«Επιθυμώ να σας εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια τόσο εμού, όσο και των μελών της Βουλής των Ελλήνων, για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Ζακ Σιράκ.

Ο Ζακ Σιράκ υπήρξε μια επιφανής προσωπικότητα με διεθνή ακτινοβολία που υπηρέτησε πιστά τη Γαλλία από τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας από το 1995 έως το 2007, όπως επίσης και από τη θέση του Πρωθυπουργού, στην οποία εξελέγη δύο φορές. Γνωστός για την ευθύτητα και την αφοσίωσή του στο καθήκον, εργάστηκε σθεναρά για την προάσπιση της ελληνογαλλικής φιλίας.

Η Βουλή των Ελλήνων, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τα αισθήματα συμπάθειας στην οικογένεια του θανόντος.

Παρακαλώ όπως δεχθείτε, αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, τη διαβεβαίωση της ειλικρινούς εκτίμησής μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή