Ανακοίνωση της ΝΔ για την 45η επέτειο ίδρυσης του κόμματος

Ανακοίνωση της ΝΔ για την 45η επέτειο ίδρυσης του κόμματος

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει σήμερα 45 χρόνια προσφοράς στη χώρα. Η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ταυτισμένη με την πορεία της χώρας από τη Μεταπολίτευση και μετά. Από την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας, την ένταξή μας στην ΕΟΚ, μέχρι τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις που κράτησαν την Ελλάδα όρθια στα δύσκολα και μέσα στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς για την επέτειο ίδρυσης του κυβερνώντος κόμματος.

«Η Νέα Δημοκρατία όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα την υπευθυνότητα, τη σύνεση, και τον ορθό λόγο, βρέθηκε στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Αυτή την παρακαταθήκη αξιοποιούμε και συνεχίζουμε, ιδιαίτερα σήμερα που η παράταξή μας καλείται να οδηγήσει την Ελλάδα στη νέα εποχή αφήνοντας πίσω οριστικά το διχασμό και τον λαϊκισμό. Οι Έλληνες μπορούν να κοιτούν μπροστά με αισιοδοξία» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή