Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Απόψε θα δω με τον 15χρονο γιο μου το «Τζόκερ»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Απόψε θα δω με τον 15χρονο γιο μου το «Τζόκερ»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά την παρέμβαση αστυνομικών σε δύο κινηματογράφους της Αθήνας, έπειτα από καταγγελία υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες. 

«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Τζόκερ», έγραψε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Instagram, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης αποκατέστησε την τάξη που δεν κατάφεραν τα όργανα στο Γκόθαμ Σίτι».

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σχολιάζοντας τις ενέργειες των δύο γυναικών που προχώρησαν στις καταγγελίες, είπε ότι πρόκειται για υπάλληλους της Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού και είναι μέλη επιτροπής, η οποία εξετάζει την ακαταλληλότητα των ταινιών. Διευκρίνισε ωστόσο, ότι ο ρόλος τους είναι καθαρά γνωμοδοτικός και το δικαίωμα ελέγχου τους περιορίζεται στο αν παρατηρούνται παραβάσεις στον κινηματογράφο. Τόνισε εξάλλου ότι οι δύο υπάλληλοι ενήργησαν αυτοβούλως και ότι θα κινηθεί όλη η διαδικασία που προβλέπει ο ποινικός κώδικας για την τιμωρία τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή