Στ. Πέτσας: Η πολιτική Τσίπρα γιγάντωσε το προσφυγικό

Στ. Πέτσας: Η πολιτική Τσίπρα γιγάντωσε το προσφυγικό

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο ανθρωπισμός του ελληνικού λαού και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του Λιμενικού που σώζουν χιλιάδες ζωές και αγκαλιάζουν κατατρεγμένους ανθρώπους, αποδεικνύονται κάθε μέρα στην πράξη. Ας μην τους κουνά κανείς το δάχτυλο» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πέτσας επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα «που γιγάντωσε», όπως είπε, με την πολιτική του το πρόβλημα, «ο οποίος μάλιστα, μόλις πρόσφατα δήλωνε ότι «το προσφυγικό δεν προσφέρεται για κριτική, μικροπολιτική και αντιπαράθεση». Σήμερα ο εκπρόσωπός του αποδεικνύει πόσο ψεύτικα είναι τα λόγια του» σημείωσε.

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αλλάζει την προηγούμενη αδιέξοδη πολιτική στο μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα και πρόσθεσε: «Τα σύνορά μας φυλάσσονται, όσοι δικαιούνται προστασίας θα τη λαμβάνουν και όσοι όχι, θα επιστρέφουν στις χώρες από τις οποίες προήλθαν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή